Calin

tattoverings artist

Realisme og surrealisme

om

Med over to tiår med erfaring, har han tilbrakt de siste 7 årene hos Art & Soul. Han spesialiserer seg på svart og grå/farge realisme og surrealisme, og hans signaturstil inneholder fantasimotiver/skrekk, med innslag av episk landskap og popkunst.

Om tattovøren

Calin har vært tatoveringsartist i over 20 år, hvorav de siste 7 årene var han en del av Art & Soul Tattoo-teamet. Hans signaturstil er svart og grå/farge realisme og surrealisme med fantasimotiver/skrekk, med spesielle fokus på episke landskap og popkunst.

Calin har utdannelse fra kunstuniversitetet og er profesjonelt opplært som billedkunstner. Han er svært lidenskapelig når det gjelder å jobbe frihånd, enten han jobber med hele prosjektet frihånd eller bare frihånd i bakgrunnen og strøkene rundt.

Hans stensiler består vanligvis av noen få linjer, og resten blir gjort med all ferdighet og intuisjon opparbeidet gjennom årene. I tillegg til frihåndsteknikken er Calin virkelig flink med portrett- og figur-tatovering. Calin er også en illustratør, og tatoverer ofte sine egne kunstverk på mennesker.

EKSPERTISE:
Svart og grå/farge realisme
Surrealisme med fantasimotiver/skrekk
Innslag av landskap og popkunst
SOSIALE MEDIER
Instagram
Facebook
Tiktok
Astronaut TattooFull Back TattooArm tattooOwl Tattoo
Astronaut TattooFull Back TattooArm tattooOwl Tattoo
Tupac tattooOctopus TattooCartel TattooAstronaut TattooPeaky Blinder TattooBelly TattooCrow Tattoo
Tupac tattooOctopus TattooCartel TattooAstronaut TattooPeaky Blinder TattooBelly TattooCrow Tattoo