Oliver

Junior tatoveringsartist

Minimalistisk, moderne og japansk

om

Møt vår junior artist Oliver. Han har raskt utmerket seg, viser kreativitet og drivkraft. Han tatoverer allerede på menneskehud under oppsyn, og tilbyr skreddersydde design i ulike stiler.

Om tattovøren

Oliver er vår juniorartist, og vi er imponert over fremgangen hans. Vi har aldri sett maken til kreativitet, drivkraft og motivasjon. På bare noen få måneder har Oliver begynt å tatovere på menneskehud, og på kort tid har han allerede utført utallige tatoveringer.

Arbeidet hans blir nøye utført under vårt tilsyn, og resultatene vi får er fantastiske. Oliver er mest interessert i minimalistisk moderne tatovering og ønsker å utvikle seg videre ved å utføre mer tradisjonelt japansk arbeid.

Oliver gir tilgang til en samling av veldig moderne originale flash-design. Oliver har bakgrunn innen kunst og går på Kunstuniversitetet her i Oslo. Han liker å tegne skreddersydde design for kundene sine uansett stil eller størrelse. En tatovering med Oliver vil gi deg tilgang til en rabattert lærlingpris, og vi forplikter oss til å tilby gratis etterjusteringer hvis det oppstår problemer med tilhelingen.

EKPERTISE:
Minimalistisk moderne tattoveringer
Tradisjonell japansk kunst
Moderne originale flash-design
SOSIALE MEDIER
Instagram
Tiktok