Calin

Tatoveringsartist

Realisme og surrealisme

om

Med over to tiår med erfaring, har han tilbrakt de siste 7 årene hos Art & Soul. Han spesialiserer seg på svart og grå/farge realisme og surrealisme, og hans signaturstil inneholder fantasimotiver/skrekk, med innslag av episk landskap og popkunst.

Om tattovøren

Calin har vært tatoveringsartist i over 20 år, hvorav de siste 7 årene var han en del av Art & Soul Tattoo-teamet. Hans signaturstil er svart og grå/farge realisme og surrealisme med fantasimotiver/skrekk, med spesielle fokus på episke landskap og popkunst.

Calin har utdannelse fra kunstuniversitetet og er profesjonelt opplært som billedkunstner. Han er svært lidenskapelig når det gjelder å jobbe frihånd, enten han jobber med hele prosjektet frihånd eller bare frihånd i bakgrunnen og strøkene rundt.

Hans stensiler består vanligvis av noen få linjer, og resten blir gjort med all ferdighet og intuisjon opparbeidet gjennom årene. I tillegg til frihåndsteknikken er Calin virkelig flink med portrett- og figur-tatovering. Calin er også en illustratør, og tatoverer ofte sine egne kunstverk på mennesker.

EKPERTISE:
Svart og grå/farge realisme
Surrealisme med fantasimotiver/skrekk
Innslag av landskap og popkunst
SOSIALE MEDIER
Instagram
Tiktok